🌿 750 TL ve Üzeri Siparişlerinizde KARGO BEDAVA! | Siparişiniz 1-3 İş Gününde Kargoda

Pandemi Sonrası İlk Seyahat

1 Ağustos 2023

Image

Tatil, yeni yerler keşfetmek, yeni insanlar tanımak ve yeni deneyimler yaşamak için vazgeçilmezimiz! Koronavirüs salgını nedeniyle aylarca evde kaldıktan sonra herkesin aklındaki ilk şey, yeniden yeni yerlere seyahat etmek. Covid-19 uzun süredir burada olması ve hareket alanımızı birçok noktada kısıtlaması planlarımızı alt üst etse de “yeni normal” kavramına alışıp adapte olmak ve tüm önlemleri almak en doğrusu. Virüsle bile normal hayatımıza devam etmek için kendimizi hazırlamalıyız.

Pandemi sonrası seyahati planlamak için, yolculuğunuza hazırlanmanıza yardımcı olacak bazı ipuçlarını sizler için derledik.Bu ipuçları, seyahatiniz sırasında kullanışlı olacak ve uçuşların yeniden kalktığı zaman seyahat etmenin keyfini çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

Açık Olan Yerleri Ziyaret Edin

Çoğu yer açık ve çalışıyor, ancak bazıları hala kısıtlamalardan sert bir şekilde etkileniyor. En son bilgileri takip etmek ve seyahat etmeyi planladığınız konumun açık olduğundan emin olmak ilk ve en önemli kuralımız. Diğer yerlerden ve ülkelerden gelen ziyaretçilere izin verdiklerini kontrol etmek de oldukça önemli. Mağazaların, restoranların ve sosyal mekanların açık olduğundan emin olun. Böylece, destinasyonun atmosferinin tadını tam anlamıyla çıkarabilirsiniz.

Seyahat sigortasına yatırım yapın

Bu salgın birçok yaşam tarzı değişikliğini beraberinde getirdi. Seyahat sigortası, seyahatlerinizin olmazsa olmazıdır. Bu, seyahatinizden önce veya seyahatiniz sırasında herhangi bir şeyin olması durumunda bir garantidir. Paranızı geri alma veya beklenmedik olaylar için koruma güvencesine sahipsiniz. Seyahat sigortası, seyahat sırasındaki hastalıklar veya virüs nedeniyle tatil yerlerinin aniden kapanması gibi riskleri kapsar

Seyahat Teklifleri Ciddiyetle İnceleyin

Seyahat endüstrisi Covid-19'dan etkilendi. Bu yüzden, sektörü yeniden hareketlendirmek için yapılması gereken bazı inanılmaz anlaşmalar var. Özellikle bir gemi seyahati veya konaklama için tam ücret ödenmesi tavsiye edilmez. Zaman değişti. Bir fiyata karar vermeden önce en iyi teklifleri araştırdığınızdan emin olun.

Kalabalık alanlardan kaçının

Öğrendiğimiz bir şey varsa, gereksiz temastan kaçınmamız ve sık sık ellerimizi yıkamamız gerektiğidir. Kalabalık yerlerden kaçınmak virüse yakalanmamızı engeller. Ayrıca mümkün olduğunca iç mekanlar yerine dış mekan tercihinde bulunmak iyi bir öneridir. Başkalarından güvenli mesafeler korurken, sizin ve ailenizin keyfini çıkarabileceğiniz pek çok yer vardır.

Aileniz için Hijyen Kitlerini kullanın

İlk savunma hattı, elinizin altında yüz maskeleri, dezenfektanlar ve kolonya bulundurmaktır. Bu virüse birkaç yıl daha sahip olacağımız için, kendimizi hala korumamız gerekiyor. Seyahate çıkmadan önce, bir varış noktasının aldığı önlemleri onaylamak için elinden geleni yapın. Bu şekilde misafirlerini ve onların güvenliğini önemseyen bir yeri ziyaret edeceğinizi bileceksiniz.

İptal Politikalarını Öğrenin

Rezervasyon yapmadan önce seyahatinizin iptal politikasını öğrenin. Seyahat etmeye devam etmek için turizm endüstrisinin daha esnek rezervasyon koşulları sunması gerekiyor. Açık iade ve iptal politikaları. Bazı havayolları zaten uygun fiyatlı fiyatlar sunuyor.

Korku içinde yaşamayın

Korku içinde yaşamak ile temkinli olmak arasında ince bir çizgi vardır. Sizin ve ailenizin güzel bir yer, seyahat etmesinin nedeni harika zaman geçirmek ve her saniyenin tadını çıkarmaktır. Bunu akılda tutarak virüs korkusu yaşamayın. Tatilinizi mahvedebilir ve zorlu kilitlenme yılından sonra dinlenebilirsiniz.

Son Düşünceler Pandemi Yolculuğu Sonrası

Hayat, unutulmaz anılar yaratmak ve değerli anları saymakla ilgilidir. Ancak pandemi hayatımızı değiştirdi ve hepimizin virüsle yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Herkesin bir molaya ihtiyacı var buradaki son karar tabii ki sizin 

Image

Ashley Joy’un hikayesi, markamınızın yaratıcısı Aslı Şen’in kendi saçlarına bir bakım ürünü aramasıyla başlıyor. İşlem görmüş saçların zamanla doğallığını, sağlığını ve ışıltısını kaybettiğini fark eden Şen bunun önüne geçmek için birçok ürün deniyor ancak istediği sonuçları alamıyor.

Müşteri İlişkileri

Kategoriler

Hesabım

Hakkımızda

Image
Image
Image
Image
Image
Image
©2023 Tüm Hakları Saklıdır - ikas E-Ticaret Altyapısı ile Hazırlanmıştır.